Kupnja karte

Svoju putnu kartu za linije koje polaze s Autobusnog kolodvora možete kupiti na našoj web stranici klikom na link "Prodaja karata". Sustav prikazuje opciju kupnje putem interneta samo za vozne redove autobusa čije vrijeme polaska nije manje od 2 sata prije kupnje, odnosno opcija „Kupi“ ne pojavljuje se za ranije polaske.

Putem opcije "Kupi" nije moguće samo rezervirati svoje mjesto u autobusu, već se na kraju procesa karta mora platiti, odnosno moraju se unijeti podaci o kupcu te o kreditnoj kartici. Plaćanje putem Interneta vrši se Mastercard, Visa i Maestro debitnom karticom.

Svaki korisnik može kupiti istodobno do 4 karte (za odrasle ili djecu) te rezervirati slobodna sjedala. Za svako mjesto potrebno je u padajućem izborniku odabrati i vrstu karte.

Nakon uspješno obavljene kupnje, na upisanu adresu elektroničke pošte stiže potvrda o plaćanju te kupon - bar cod. Putna karta preuzima se na blagajnama Autobusnog kolodvora od 06:30 do 22 sata, najkasnije 30 minuta prije polaska autobusa uz predočenje kupona s bar codom.

Sve informacije i pomoć pri kupnji karte putem Interneta mogu se dobiti pozivom na broj telefona 060/ 305 070 i/ili slanjem upita na kolodvor@libertasdubrovnik.com, u vremenu od 08 od 15 sata.